竹炭咖啡
竹炭咖啡
沖泡方式:
將濾泡袋延箭頭撕開、取熱開水沖入袋中約200cc,或沖入濾泡袋熱水3-4次、浸泡約3-5分鐘、喜愛濃郁可延長浸泡時間。建議先品嚐黑咖啡、再隨各人喜好添加奶精或糖。
※ 惠比壽竹炭咖啡若冷卻,更可加入冰塊,口感風味更佳※

Bamboo Carbon Coffee
Direction for use:
To open, tear off on arrow line. Add 200cc boiled water into opened coffee bag. Or add water to cup and dip bag into hot water 3-4 times. Then let coffee bag seep in water up to 3-5 minutes. For stronger taste of coffee, seep longer. We suggest you try our coffee black as it is delicious, if you prefer, add milk and sugar to suit your taste. It is also better tasted when served our coffee iced.

竹カーボンコーヒのおぃしぃ飲み方:
出口開くためには矢ラインで切リ取リ、開けられたらコップにコーヒバックさ200ccの熱湯に入れ3-5分浸透しお好みの濃さでお召し上リ下さい。
よリよいのみ方をおすすめします、砂糖やミルクを使用しないで原味でお樂しみ下さい。
各人の好みによリ、砂糖やミルクを入れてもけつこうです。
お冷で召し上つてもけつこう、冰塊を使用しても、その香リは變リあリません。
よリ好いアイスコーヒの出來上リです。

您尚未登入,將以訪客身份留言。亦可以上方服務帳號登入留言

其他選項

相片資訊

本日人氣:
0
累積人氣:
0